EEMSBODE: Sponsorlopen Eemsmond Runners leveren 700 euro op voor Serious Request

Eemsondrunners in actie voor Serious Request
 

UITHUIZERMEEDEN – De sponsorlopen voor Serious Request, die zaterdag en zondag door loopgroep Eemsmond Runners uit Uithuizermeeden zijn gehouden, hebben tientallen mensen op de been gebracht en een bedrag van meer dan zevenhonderd euro opgeleverd.

Zondag gaat de loopgroep in estafette naar het Glazen Huis in Leeuwarden om de eindopbrengst over te dragen aan de dj’s van 3FM.

Beide dagen waren een route van twaalf en een van zeven kilometer langs karakteristieke punten uitgezet, met start en finish in Uithuizermeeden.

De inzameling gaat deze week verder, ook in Noordpolderzijl waar Eemsmond Runner Gerben Feenstra een volle zaal toespreekt in de pauze bij Erwin de Vries.

De estafette van de Eemsmond Runners naar Leeuwarden op zondag 22 december vertrekt om half negen ‘s morgens vanuit Uithuizen. Organisator Richard Van der Werff heeft er al zin in. “We lopen in tweetallen, steeds een etappe van ongeveer vijftien kilometer. Alleen het laatste stuk naar het Glazen Huis lopen we allemaal samen.”

Artikel geplaatst door Bram Noordhuis op 16-12-13 08:50