Eemsmondrunners in het nieuws

Reacties

afbeelding van Bert

Bert

Sander en anderen,

Dit bericht van de Ommelander over de inspanningen van Eemsmond Runners voor Serious Request is/was nog maar het begin. Zover bekend reageerden Ommelander (9dec), Eemsbode (11dec), Radio Havenstad (14dec) en DvhN (komt nog) op het eerste persbericht dat we erover verstuurd hebben.
Na de twee sponsorlopen van 14 en 15dec. en natuurlijk rond de estafette naar het Glazen Huis op 22dec. zal er zeker nog vaker sprake zijn van "Eemsmond Runners in het nieuws".

Ik ben onlangs gevraagd voor Eemsmond Runners nu en dan persberichten en dergelijke op te stellen, en heb dat toegezegd. Als iemand "ons" in de pers tegenkomt zal het dus vaak geen toeval zijn.
Voor mijn functioneren als "persofficier" (nee, die term heb ik niet zelf verzonnen) is het erg nuttig als publiciteit gesignaleerd wordt zoals jij deze keer deed, Sander - het helpt de effectiviteit van persberichten en dergelijke te volgen. Uiteraard doe ik m'n best zelf de kolommen na te pluizen, maar even vanzelfsprekend is dat ik berichten zal missen. Mijn eerste verzoek aan iedereen van ons is daarom het even te laten weten als je iets tegenkomt. Schiet me bijvoorbeeld aan op een training, plaats een shout, of stuur een e-mail (bertholsteijn@gmail.com).
M'n tweede verzoek betreft foto's. Bij sommige persberichten zal het niet veel uitmnaken, andere worden véél waardevoller als er foto's bij zijn. Maak je van een activiteit van Eemsmond Runners en zit daar iets tussen dat geschikt zou kunnen zijn, laat dan even weten, of mail de foto's aan mij (gebruik iets als wetransfer.com wanneer het er veel zijn). Bedankt vast!

Ik wil in goed overleg en samen met alle betrokkenen langzaam-maar-zeker iets van een publiciteitsbeleid laten ontstaan. Op dit moment zijn er nog zo goed als geen afspraken. Heb je meteen al een mening die je wilt inbrengen, reageer dan even op dit bericht?

Groet,
Bert Holsteijn.

De Eemsmondloop 2017 werd mede mogelijk gemaakt door:

Landjuweel aardappelen Scherer Gevoel voor wonen Taxi UVO touringcar
Autobedrijf Sietsema Koop Straal- en Coatingbedrijf Buikema Schildersbedrijf
Veldman Bouwbedrijf Jasper Scholtens Timmerwerken Autobedrijf Den Hartogh
H. Pilon Assurantiekantoor Zijlstra Sport Kantoor Vreugdenhil
Coop Verstraete supermarkt Architect Nienhuis Sikkema Bouw
Cafetaria Coralie Boogtools Eemshaven Tandartsenpraktijk Uithuizen
Lentemaheerd Autobedrijf Harry Kremer Nico Transport
Accountantskantoor Spijk B.V. Aannemersbedrijf Sietsema Makelaardij-hypotheken&assurantie Poort & Woltjer
De Splinter Tuinhoutcentrum en blokhutspecialist Goudgewas Visrestaurant- Kegelbanen tGemeentehuis Usquert
Lourens Landbouwmechanisatie Gemeente Eemsmond 100% fit Accuservice Lijnema
Prevent IVG   Woortman Elektrotechniek