Sportrusten

Op vrijdag 6 juni om 20 uur houdt Koen de Jong een lezing in het Dorpshuis van Westernieland over Sportrusten. Iedereen die geïnteresseerd is in gezond leven, bewegen en sporten is van harte welkom!  

Koen van Sportrusten.nl heeft een programma ontwikkeld van 100 dagen waarbij je ademhalingsoefeningen en hardlopen combineert.

Je ontspant, krijgt meer energie en je sportprestaties varen er wel bij. En wat is er leuker dan hier de Westernielandrun van zaterdag 6 september aan te koppelen?  

Zaterdag 6 september: Westernielandrun 2014, een recreatief loopevenement voor jong en oud met afstanden van 10 kilometer, 5 kilometer en een jeugdomloop.

Hardlopen is leuk. Hardlopen is in. En hardlopen is gezond. Het mooie Groningse land rondom Westernieland is een prachtig gebied om (hard)lopend te verkennen. Je loopt door de geschiedenis van ons eigen land, met kwelders en dijken. Door het boerenland, met akkers en weiden. En door een weids natuurgebied, waar hazen, reeën en vossen wonen, maar ook karekieten, kiekendieven en torenvalkjes. Doe mee en schrijf je in! En volg ons op Facebook: http://www.facebook.nl/westernielandrun