Oranjefonds collecte

Om de kosten voor het aanschaffen van nieuwe clubkleding naar beneden te krijgen, zijn er verschillende acties bedacht. Een van de acties die we organiseren is meedoen in de collecte week van het Oranje Fonds.
De Oranje Fonds Collecte van 6- 10 juni is dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland. Met de collecte steunt het Oranje Fonds maatschappelijke organisaties en laten we zien hoe belangrijk zij zijn voor velen. Denk aan het buurthuis waar mensen die in een sociaal isolement zitten altijd terecht kunnen, de sportclub waar men elkaar iedere week treft en het zorgcentrum waar mensen met een beperking een dagbesteding vinden.
100% besteed, 100% dichtbij
Deelnemende organisaties aan de collecte mogen de helft van de opbrengst houden en besteden aan hun doelstellingen. De andere helft gaat naar sociale organisaties in de provincie waarin gecollecteerd is. Elke euro gaat 100% naar sociale initiatieven, 100% dichtbij.
Wij, de Eemsmond Runners, krijgen 10 collectebussen waar we mee mogen collecteren door Uithuizermeeden. Vanaf volgende week is er op de training een intekenlijst  waar je op kan aangeven wanneer en op welke dag je kunt collecteren. Bij vragen kun je terecht bij Ellen of Emmy.
We hopen op een grote groep van collectanten, dit allemaal om de kosten voor de nieuwe clubkleding naar beneden te krijgen. Dus maak tussen 6-10 juni een plaatsje vrij in je agenda! J
secretaris@eemsmondrunners.nl of 0595 442391.
Groeten,
Emmy