Lid worden

Wil je lid worden van onze loopgroep, kom dan es kijken op een training. Tijden en plaatsen staan hier. Je kunt altijd eerst een paar keer meedoen om te kijken of het wat voor je is en we kijken in welke groep je het beste past. De intentie is dat iedereen bij ons kan lopen.

We leggen de lat niet zo hoog, maar om de groep homogeen te houden en de niveauverschillen niet te groot te laten worden zijn er een paar eisen:

  • Minimum leeftijd is 18 jaar.
  • Voor de dinsdagavondgroep is het noodzakelijk dat je ongeveer 10 km kunt lopen in ca 65 minuten of sneller. 
  • Op de donderdag voor de herstarters: goed gezond zijn en zonder problemen 5 minuten kunnen hardlopen. Daarna zien we verder
  • Op donderdag bij de routiniers worden er doorgaans afstanden > 10 km gelopen en dan is het noodzakelijk dat je die ook aan kunt.
  • Bij de beginners kun je je aansluiten als je goed gezond bent.

In het voorjaar begint er tot dusver elk jaar een beginnersgroep. Als je lichamelijk goed gezond bent, maar nog geen loopervaring hebt kun je hier aansluiten. Na een half jaar kun je meestal makkelijk aansluiten bij d reguliere groepen. Als het je wat lijkt, bel of mail even, dan overleggen we even waar je het beste kunt gaan kijken of trek een paar loopschoenen en wat makkelijk zittende kleding aan en kom gewoon kijken op een van de trainingen en dan zien we dan wel.

afbeelding van Rene