Halve van Haren

Zaterdag 12 maart was het voor mij zover, mijn eerste halve marathon en wat vond ik het spannend. Na een week in de zenuwen te hebben gezeten was ik blij dat het zaterdag was.
Samen met Karina, Maria en Richard ging ik richting Haren, het weer was prachtig, mijn zenuwen waren ( zo goed als ) weg, Richard rende met ons mee als haas dus niets stond mij meer in de weg…..

De Eemsmondrunners waren weer goed vertegenwoordigd, zoals altijd J
Toen was het 12 uur en begon het, het startschot knalde en daar gingen wij, we rende met een leuk groepje, een aantal dames wilde graag met ons mee rennen, of dit wel mocht, ja natuurlijk, hoe meer zielen hoe meer vreugd !
De kilometers gingen snel voorbij, bij elke post even wat gedronken, enorm genoten van de mooie omgeving, ja ja genieten kon ik toen nog J
Bij 16 km is Maria bij ons weggelopen, bij haar ging het allemaal nog zo makkelijk, zo makkelijk als bij haar ging zo moeilijk ging het bij mij op dat moment en Karina rende ook maar vrolijk door, zij had nog energie om te praten en ik niet meer en jullie weten, als ik niet meer kan praten ben ik echt heeeel erg moe ;-) Bij een kilometer of 18 kon ik me weer iets herstellen, Karina had ook nog over en rende ook vooruit, gelukkig bleef Richard bij mij, waar ik heel erg blij mee was ! Toen zag ik het al : die brug moet ik nog omhoog, waar haal ik die energie in deze toestand nog vandaan ? Maar gelukkig viel mij het mee, nog 2 km te gaan…., nog 1 km te gaan, Ellen kwam er aan op haar fietsje om mij aan te moedigen, daar kon ik op dat moment even niet tegen, nogmaals sorry Ellen ;-) Toen zag ik de eindstreep en kreeg ik weer vleugels, ik kon nog iets versnellen en met mijn armen omhoog de finish over, wat was ik blij, trots en heel erg moe.
Richard nogmaals heel erg bedankt voor het meelopen !!
Op naar de volgende halve marathon J
 
Groeten,
Jenny

Reacties

Jessica

Leuk geschreven Jenny!! Je/jullie hebben het maar even geflikt: een halve marathon gerend!! Nogmaals gefeliciteerd met deze superknappe prestatie! Ook de Eensmondrunners die een andere afstand hebben gerend: TOP!!!!