Enschede (23-4-2017)

Weken is hier hard voor getraind en gisteren was het dan zover: Enschede 2017! De oudste marathon van Nederland. Aangezien de starttijden ver uit elkaar lagen, was het geen haalbare kaart om gezamenlijk te vertrekken en dus ging ieder voor zich.
Om 10.20 uur stonden Kars, Diana, Renée en Deborah aan de start voor hun 10 km. Buienradar voorspelde 0 mm regen, maar die vlieger ging niet op. Kletsnat werden ze verwelkomt door Ab, Janny, Trijn en Maria (die als supporters mee waren) en Erik B., Harma en Jan. Renée en Deborah hadden zelfs nog nooit zo snel gerend en kwamen met een mooi PR over de streep. Meer dan tevreden werd de medaille in ontvangst genomen.
Pas om 12.45 uur konden Erik, Robert, Jan, Harma, Jenny en Jessica beginnen aan hun 21,1 km. Ook hier werd goed gelopen en ook hier werden PR's en zelfs twee CR's gehaald. Jenny heeft een PR gelopen en haar eigen CR aangescherpt en ook Richard heeft een PR neergezet en het CR, dat op naam van René La Crois stond, verbeterd. Alsof er nog niet genoeg werd gepresteerd, kwamen ook Erik, Jan en Harma met een PR binnen!
11 lopers, 7 PR's, 2 CR's: fantastisch!
Ondanks de kou en regen hebben we een geslaagde dag met elkaar gehad. Supporters (en meegereisde familie): bedankt!