Tweede bosloop

2e training bosloop
Zondag 17 november 2e bosloop onder leiding van stimulator Jan Hendrik. Het was mijn 1e van de reeks boslopen. Wekkertje gezet om 8.00 uur, normaliter gaat op dit tijdstip op een zondag geen wekker maar ja, zo,n aanbod laat je toch niet lopen daar loop je letterlijk achteraan. Na een sportontbijt om voldoende energie voor het 50 bunderbos te hebben genuttigd,  loopkleding aan, navigatie aan, op naar Midlaren.
Onder prachtige weersomstandigheden, temperatuur net boven het vriespunt, aangenaam zonnetje vertrokken we met de volgende liefhebbers: Jan Hendrik, Anita, Erik,  Richard, Marinda, Hendrik,  Marianne, Gerben, Wiesje en nog een Anita. Richard was vergezeld van zijn loopmaatje Kim een bordercollie.
Eerst gingen we door het oneffen heideveld een km of 2 inlopen om vervolgens allerlei oefeningen te doen die te voorschijn kwamen uit de Volvo Amazone uit de jaren 60. Nadat iedereen de spiertjes warm en los had begonnen we aan een kilometer of 8 lange route door het vijftig bunderbos variërend van zandpaden tot serieuze bosheuvels en omgevallen bomen die het parcours trachten te belemmeren.
Na afloop wachtte er een aangename kop koffie en/of bouillon met een kokosmakroon meegenomen door Erik, Richard en Wiesje waarvoor onze dank.
De 3e zondag in december zal er een 3e bosloop zijn maar dan in het Gasselterveld. Ik zal zeggen zet die wekker want het is de moeite waard.