Winterloop

Beste sportvrienden
Zaterdag 1 februari a.s is er weer de jaarlijkse winterloop van Bedum. Deze staat altijd in het teken van een sponsoractie ten behoeve van kankeronderzoek.  Dit jaar is het een jubileumeditie en staat extra in de schijnwerpers.
Nu we een nieuwe gemeente  vormen hebben de verschillende loopgroepen uit de nieuwe gemeente de koppen bij elkaar gestoken en besloten om gezamenlijk hieraan mee te doen. Elke vereniging  vertrekt vanuit zijn eigen omgeving  ( voor ons zal dat rond 12.00 uur vanaf het Johan van Veenplein zijn)om vervolgens richting Ter laan in Bedum te lopen, waar we vervolgens gezamenlijk naar het versplein  lopen om daar ons bij elkaar gelopen/gesponsorde cheque te overhandigen.
Om dit te realiseren vragen wij of elk lid van de Eemsmondrunners wil proberen een financiële gift te doneren. Hierbij kun je denken aan  familie, vrienden, werk of een eigen bijdrage. Er zal tijdens elke training een collectebus staan waarin men zijn bijdrage kan doneren.
Hierbij wil ik van jullie weten wie hier sportief aan mee wil doen !!!!!!!!
En diegene die vervoerstechnisch zijn steentje hieraan wil bijdragen.
Iedereen kan hier aan deelnemen omdat de afstanden variëren van 5, 10, 15 of  21.5 km .                     Graag aangeven hoeveel je wilt lopen en/of  vervoersmogelijkheden.
Aanmelden kan via  Gerben Feenstra : tel. of  App. 0623712433